Arne Kloosterman

mr. A.D. Kloosterman is in 1999 beëdigd als advocaat. Met meer dan 20 jaar ervaring treedt Arne voornamelijk op in omvangrijke en geruchtmakende (internationale) strafzaken. Arne verleent ook rechtsbijstand aan minderjarigen.

Arne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. A.D. Kloosterman is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Jan Zevenboom

mr. J. Zevenboom is in 2006 beëdigd als advocaat en heeft zich sindsdien uitsluitend gericht op het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken en overleveringszaken. Jan staat cliënten ook bij in cassatieprocedures bij de Hoge Raad. Hij is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS). Hij verleent ook rechtsbijstand aan minderjarigen.

Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht
– Cassatie / strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. J. Zevenboom is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).

Hedwig Tack

mr. H.A.F.C. Tack is advocaat sinds 2017. Hedwig verleent zowel aan verdachten als aan slachtoffers/ benadeelde partijen rechtsbijstand in strafzaken.

Hedwig heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. H.A.F.C. Tack is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.